Thuis: Het ontploft tussen Viv en Lowie

ByLisa Paulussen

26 januari 2024 , ,
Foto: VRT

Zal Judith eindelijk de goede raad van haar zus en Sam toepassen? Eddy komt tot een pijnlijk besef en is ongerust. Tussen Viv en Lowie ontploft het helemaal; Viv is woedend. Simonne krijgt goed nieuws. De emoties worden Femke teveel.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Met: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin), Pol Goossen (Frank), Lynn Van den Broeck (Viv), Marleen Merckx (Simonne) e.a.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.