Quantcast
Radio

Joe lanceert digitale kerstzender Joe Christmas

Vanaf vandaag lanceert Joe de nieuwe digitale pop-upzender Joe Christmas. De zender trakteert ons twee maand lang op de beste kerstmuziek en is te beluisteren op DAB+, de Joe-app, Google Home of het Radioplayer-platform.

Exact 50 dagen voor Kerstmis, werd radiozender Joe omgetoverd tot een wintertafereel. Tussen 9.00 uur en 18.00 uur viel er plaatselijke sneeuw en konden bezoekers er een grote sneeuwman met een hoogte van 5 meter bewonderen. Daarnaast gaf Burgemeester Bart De Wever, tijdens een live-uitzending met dj’s Heidi Van Tielen en Jan Bosman, het startshot voor de nieuwe digitale pop-upzender Joe Christmas.

Om 16.55 uur werd de allereerste kerstplaat gedraaid, All I Want For Christmas, het favoriete kerstnummer van Bart De Wever.

Ik weet wat het is om 24/7 kerstmuziek te horen want mijn bureau is vlak naast de Grote Markt, waar ook de kerstmarkt van Antwerpen staat. Als ik moet kiezen tussen Last Christmas van Wham! of All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey dan kies ik voor die laatste. Dat vind ik zoveel beter.” 

Bart De Wever

Joe Christmas House

Joe-dj’s Heidi Van Tielen en Jan Bosman kondigden vandaag ook aan dat het Joe Christmas House op zaterdag 4 december opnieuw opent op de Grote Markt in Antwerpen. Tijdens de volledige maand december tot en met zondag 2 januari maken de Joe-dj’s er elke dag van 12.00 uur tot 22.00 uur de warmste live radio, met verschillende kerstoptredens en op vrijdag en zaterdag een uitzending tot middernacht.

Joe is traditioneel de kerstradio van Vlaanderen en met een nieuwe digitale radiozender bewijzen we extra dat Joe al jaren hard inzet op digitalisering en op kerst. Na een jaar afwezig te zijn door Corona wordt deze nieuwe editie van het Joe Christmas House nog grootser en mooier en met veel meer concerten en radio uitzendingen dan tevoren.” 

Robin Vissenaekens, Channel Manager Joe

Joe Christmas, vanaf vandaag te beluisteren via DAB+, Joe.be, de Joe-app, Google Home of het Radioplayer-platform. Het Joe Christmas House gaat vanaf zaterdag 4 december van start, live vanop de Grote markt in Antwerpen.

Toon meer

Gerelateerde berichten