Quantcast
Radio

Jongeren van Vlaamse Jeugdraad gaan in gesprek met Benjamin Dalle in Open Studio op NRJ

Afgelopen zaterdag zette het NRJ-programma Open Studio de jongeren van de Vlaamse Jeugdraad in de kijker. Laure, Samuel en Wout stonden in de studio en via Zoom konden ze vragen stellen aan voorzitter Amir Bachrouri en minister van jeugd Benjamin Dalle.

De Vlaamse Jeugdraad zet zich in voor jongeren, kinderen en jeugdwerk en het programma Open Studio liet enkele jongeren vragen stellen aan minister van jeugd Benjamin Dalle. Hij kreeg onder andere de vraag hoe hij de afgelopen maanden had ervaren en of ze als Vlaamse Jeugdraad iets hebben bereikt in de beslissingen over de zomerkampen. De minister zat zelf in de Scouts en beseft dan ook het belang van jeugdverenigingen.

Bekijk hieronder het fragment met minister van jeugd Benjamin Dalle:
(Lees verder onder de video)

Na de Vlaamse Jeugdraad was het de beurt aan vzw Tordale. Zij staan in voor de opvang en begeleiding van personen met een mentale beperking. Twee jongeren deden samen met hun begeleiders hun verhaal in Open Studio. De jongeren kunnen ook radiomaken en één van hen heeft zijn eigen radioshow.

Open Studio zet elke zaterdag twee uur lang de deuren open voor een vereniging en voor jongeren met talent, goesting én een boodschap.

Ontdek hieronder het programma van Open Studio in de maand mei:

  • 8/05: vzw Tordale
  • 15/05: Antwerp Pride
  • 22/05: Jeugdhuis de Caravan uit Elewijt
  • 29/05: SeksualiTijd

Open Studio, elke zaterdag van 17.00 uur tot 19.00 uur bij NRJ.

Toon meer

Gerelateerde berichten