Quantcast
Radio

Joris Hessels en Dominique Van Malder krijgen eigen radioprogramma op Joe

Naast het tv-programma Radio gaga krijgen Joris Hessels en Dominique Van Malder nu ook hun eigen programma De geallieerden op Joe. Zes weken lang geven ze de Joe-luisteraars troost in deze rare tijden en blikken ze vooruit naar de bevrijding van het coronavirus. 

Met de nodige portie humor sprokkelen Joris Hessels en Dominique Van Malder verhalen bij luisteraars. Ze geven tips, brengen troostende woorden en maken van slecht nieuwe goed nieuws. Daarnaast gaan ze, als Clouseau-fans, ook de uitdaging aan om de fanclub van de band nieuw leven in te blazen. 

“Aan de vooravond van een vaccin en nakende versoepelingen, zullen Dominique en ik in ‘geallieerde’ vorm de radiostudio van Joe omtoveren tot een radiobunker van opgehoopte gevoelens. Alles mag en alles kan. We draaien plaatjes, hebben praatjes, we helpen waar we kunnen. De Geallieerden komen naar de Joe-luisteraars toe.”

Joris Hessels

“Hier moogt ge lachen, wenen, liedjes zingen, flauwe moppen vertellen, verzoekjes plegen, iemand bedanken. Of niet. Als het maar troost biedt in deze donkere dagen. We hebben in ons radioprogramma gelukkig de hulp van een bekend orakel, iemand die op alles een antwoord heeft.”

Dominique Van Malder

Joris en Dominique gingen vanmorgen ook langs bij Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx om dit leuke nieuws zelf aan te kondigen. En ze hadden daarbij meteen een oproep voor de luisteraars klaar: “Wij zouden heel graag iets doen rond Clouseau. Ben je iemand die grote fan is en heb je toevallig een Instagrampagina die zich voordoet als Koen of Kris? Dan mag je ons contacteren via de app en laten we jou aan het woord.”

Bekijk de aankondiging van het nieuwe radioprogramma hieronder:

De geallieerden, vanaf donderdag 11 maart 2021 van 21.00 uur tot 00.00 uur op Joe.

Toon meer

Gerelateerde berichten