Quantcast
Radio

Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort is verplaatst naar 2022

Het Nostalgie Beach Festival 2021 in Nieuwpoort is verplaatst naar volgend jaar, zo maakt de organisatie bekend. Door de aanhoudende coronacrisis zijn er te veel factoren die een zorgeloos festivalweekend in gedrang brengen. Het evenement zal dus volgend jaar plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 augustus en aangekochte tickets blijven geldig.

De coronacrisis gooit roet in het eten bij de organisatie van het Nostalgie Beach Festival 2021. Door de crisis kan het festivalweekend niet zorgeloos doorgaan en heeft de organisatie besloten om het evenement te verplaatsen naar volgend jaar. Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022 komen er enkele grote nationale en internationale acts naar Nieuwpoort. Het programma wordt later bekendgemaakt.

We waren laaiend enthousiast toen Nostalgie Nieuwpoort koos als hun nieuwe thuisbasis voor hun succesvol tweedaags festival. Dit grote internationale muziekfeest in huidige omstandigheden op de geplande data organiseren is helaas niet mogelijk. Maar we geloven erin dat we vanaf 2022 dubbel zo sterk uit de hoek zullen komen met het Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort. We verwachten alle muziekliefhebbers in onze badstad op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.”

Burgemeester van Nieuwpoort Geert Vanden Broucke

“Het festival kan deze zomer jammer genoeg niet plaatsvinden maar toch trekt Nostalgie volop de kaart van Nieuwpoort tijdens de zomervakantie. We worden niet alleen gaststad van hun Nostalgie Beach Radio 3 weken op onze Zeedijk, daarnaast is er vanaf  juni ook de Nostalgie Walk On Sunshine Instagram-route langsheen originele selfiespots gelinkt aan dé grootste Nostalgie classics.”

Schepen voor Toerisme, Ann Gheeraert

Het Nostalgie Beach Festival, zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022 in Nieuwpoort.

Toon meer

Gerelateerde berichten