Quantcast
Radio

Nostalgie maakt drie weken Nostalgie Beach Radio vanuit Nieuwpoort

Tot en met zondag 8 augustus maakt Nostalgie live radio vanuit Nieuwpoort. Vanmiddag openden DJ’s Bjorn Verhoeven en Leen Demaré de Nostalgie Beach Radio-studio op de zeedijk met een feestelijke openingsshow.

Nostalgie heeft al jaren een vaste afspraak aan de Belgische kust met het Nostalgie Beach Festival en nu maakt de radiozender drie weken lang radio in Nieuwpoort. Voorbijgangers kunnen ook altijd een bezoekje brengen aan de studio.

“Niets mooiers dan direct contact te hebben met de mensen die je elke dag bereikt. Door de uitzonderlijke omstandigheden die iedereen kent, is het festival opnieuw verplaatst naar 2022, maar uiteraard wilden we graag iets doen voor onze luisteraars. Vanaf vandaag schakelen we nog een versnelling hoger, want gedurende drie weken zijn we elke dag te horen en te zien op de dijk vanuit onze Nostalgie Beach Radio-studio. Toegankelijk voor iedereen, goede muziek en naar ik hoor mooi weer.

Managing Director Radio Tom Klerkx

“Ondanks het wat mindere weer hebben honderden gezinnen en muziekliefhebbers via de Walk On Sunshine Nieuwpoort-Bad én -Stad al ontdekt. En nu de wolken verdwijnen is het uitkijken naar de komst van de Nostalgie-DJ’s en een zomer vol muziek.” 

Bert Gunst, 1ste Schepen van Nieuwpoort

Nostalgie Beach Radio, van vrijdag 16 juli tot en met zondag 8 augustus in Nieuwpoort.

Toon meer

Gerelateerde berichten