Quantcast
Radio

Qmusic geeft de hele zomer een uniek verblijf weg in nieuwe Q-Sunset Loft in Oostende

De zomer is in zicht en om het zomergevoel op te wekken, geeft Qmusic vanaf vrijdag 21 mei elke week een uniek verblijf weg in de Q-Sunset Loft. De loft bevindt zich boven het Kursaal van Oostende met een prachtig uitzicht op de zee, het strand en de dijk. Deelnemen kan elk uur vanaf maandag 17 mei via Qmusic.be en in de Q-app.

Qmusic maakt de luisteraar alvast warm voor de zomer met een verblijf in de Q-Sunset Loft in Oostende. De loft is 315 m² groot en zuiders en luxueus ingericht met een ruim terras en zicht op zee, het strand en de dijk van Oostende. Daarnaast zijn er ook verschillende gezellige zithoeken, twee slaapkamers, een open keuken met een gevulde koelkast en een vaste parkeerplaats.

Vakantie in eigen land zit nog steeds in de lift. Daarom willen we onze Q-luisteraars een fantastische zomer bezorgen in Oostende, al jaren onze thuisbasis tijdens de zomer. Dat doen we door de zotste loft aan de Belgische kust een hele zomer lang cadeau te doen. Het is een once in a lifetime experience, want deze locatie is nergens te koop.”

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Het Kursaal Oostende is één van de bekendste en meest mythische plekken van Oostende. Samen met Qmusic geven we hun luisteraars nu de kans om dit prachtige gebouw en het bijhorende zicht op een hele andere manier te ontdekken. De Q-Sunset Loft wordt deze zomer een van de meest unieke verblijfsplekken aan de kust.”

Bart Tommeleinburgemeester van Oostende

Meespelen kan vanaf maandag 17 mei via Qmusic.be of in Q-app. Op vrijdag 21 mei, vindt de grote finale plaats en wordt de allereerste sleutel voor de loft weggeven. Bovendien maken de Qmusic-dj’s ook de hele dag live radio vanuit de loft en krijgt de winnaar een housewarming met onder andere een exclusief liveoptreden en dj-set. 

Wie een verblijf wil winnen, kan zich vanaf nu registreren via Qmusic.be of in de Q-app. Na de finale op 21 mei is er elke week een nieuwe kans om deel te nemen.

Toon meer

Gerelateerde berichten