Quantcast
Radio

Nostalgie lanceert nieuwe digitale radiozender Nostalgie+

Op maandag 17 mei pakt Nostalgie uit met een gloednieuwe digitale radiozender Nostalgie+. De nieuwe zender verwent de luisteraar met de beste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Luisteren kan via DAB+, online, digitale tv en in de Nostalgie-app.

De nieuwe digitale zender Nostalgie+ wil de Golden Years opnieuw tot leven brengen. Nostalgie-DJ’s Leen Demaré en Domi Crommen vertellen wat de zender allemaal in petto heeft in een Bed-in Openingsshow. Daarnaast zullen ook Erik Van Looy en Jan Verheyen van de partij zijn. Naar aanloop van de start zendt Nostalgie deze week alvast 60 uur 60’s uit en maakt de luisteraar de hele week kans op een DAB+-radio.

“De afgelopen maanden heeft digitaal luisteren echt een boost gekregen. Iets waar we bij Nostalgie al enkele jaren stevig op inzetten, met naast de gewone Nostalgie ook onze online op maat gemaakte muziekstreams. Met Nostalgie+ als volwaardig, digitaal station willen we ons fanbase bij de oudere muziekliefhebbers nog meer versterken. Met de classics van vroeger tot nu bij Nostalgie, de beste hits van vandaag bij NRJ en de golden years van Nostalgie+ hebben we dus voor elk wat hits.”

Managing director Radio Tom Klerkx

​​​​​​“Onze Nostalgie-programma’s Viva Vinyl en Golden Years zijn echt aan het groeien. En bij onze grote muziekacties 60 uur 60s, Step into the 70s en Playback the 80s merken we dat deze decennia echt in het hart zitten van onze luisteraars. Zelfs de podiumplaatsen van onze Classics Top 2021 worden quasi integraal bezet door de helden van de Golden Years. Ik denk dat we heel veel luisteraars blij gaan maken met Nostalgie+.” 

​​​​​​​Music Director Dominique Crommen

Nostalgie+, vanaf maandag 17 mei beschikbaar op DAB+, online, digitale tv en in de Nostalgie-app.
Bekijk de video van de Bed-In Openingsshow via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten