Radio 1 draait de mooiste buitenlandse muziek in Reis rond de wereld

Artem Beliaikin - © Pexels.com Artem Beliaikin - © Pexels.com Artem Beliaikin - © Pexels.com

Op vrijdag 14 mei laat Radio 1-presentatrice Layla El-Dekmak de mooiste buitenlandse muziek op de luisteraar los in het nieuwe programma: Reis rond de wereld. Samen met negen gastsprekers gaat ze opzoek naar de mooiste muziek uit andere culturen.

In Reis rond de wereld geven negen gastsprekers een blik op de muziek van hun land van afkomst. Elke gast kiest twee platen om de luisteraar warm te maken voor de muziek uit hun land. Daarnaast maken we kennis met cantopop tot afrobeat en andere muziekgenres waarvan we het bestaan nog niet van kennen.

Dit zijn de negen gastsprekers: Sachli GholamalizadChibi IchigoChams Eddine ZaouguiLeftoMustafa KörShirley Villavicencio PizangoIkram AouladAminata Demba en Serine Ayar.

Reis rond de wereld, vrijdag 14 mei 2021 van 9.00 tot 13.00 uur op Radio 1.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.