Quantcast
Muziek

Radio 2 viert 300ste aflevering van The Rat Pack met The Rat Pack in Concert

Het Radio 2-programma The Rat Pack, vol gouden classics, is dit weekend aan zijn 300ste aflevering toe en om dat te vieren, lanceert Radio 2 The Rat Pack in Concert. Op zaterdag 11 december zullen onder anderen jazz-zanger Edwin Rutten, Lady Linn en Helmut Lotti optreden in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Genieten kan deze zondag al met een Cole Porter-special in een extra feestelijke aflevering van Radio 2 The Rat Pack.

Feest op Radio 2, want het muziekprogramma The Rat Pack bestaat al 300 afleveringen al. Daarnaast is het 130 jaar geleden dat componist Cole Porter geboren werd en ook dat laat Radio 2 niet voorbij zijn. Te ere van The Rat Pack en Cole Porter, pakt de radiozender uit met The Rat Pack in Concert in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Op het programma staat een Cole Porter Tribute: de beste croonerklassiekers en de meest swingende kerstnummers door de VRT Bigband, inclusief strijkers. Onder anderen Andrea Motis (jonge zangeres-trompettist uit Barcelona), jazz-zanger Edwin RuttenRobin Crauwels (The Voice), Jasper Erkens, Lady Linn en Helmut Lotti zullen optreden. Deze zondag is er een Cole Porter-special met een extra feestelijke aflevering van The Rat Pack.

Radio 2 The Rat Pack special over Cole Porter: zondag 10 oktober 2021 tussen 18.00 uur en 20.00 uur op Radio 2.

 The Rat Pack in Concert, zaterdag 11 december 2021 om 20.00 uur in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.
Tickets via radio2.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten