Siska Schoeters ontvangt bekende gasten in De Vijver van Siska op Radio 2

Siska Schoeters - © VRT - Stef KeynenSiska Schoeters - © VRT - Stef Keynen Siska Schoeters - © VRT - Stef Keynen

Siska Schoeters ontvangt vanaf zaterdag 5 juni elke zaterdag enkele bekende gasten in De Vijver van Siska op Radio 2. Het programma wordt voorzien van livemuziek en een ontbijt voor de gasten. Milow en en Dertigers-actrice Kim Van Oncen zijn tijdens de eerste aflevering van de partij. Elke uitzending is ook live te volgen op Eén en in de Radio 2-app.

Elke zaterdag is het weer een groot radiofeest aan de vijver van Siska tussen 8.00 en 10.00 uur. “Leuk dit jaar is dat je alles live zal kunnen volgen op Eén en in de Radio 2-app”, verklapt Siska. “We hebben ons bootje op de vijver ook vervangen door een pedalo, zo kunnen we tijdens de babbels ook een beetje trappelen, wordt tof!”

“Als je buiten gaat zitten met de Radio 2-app en je jezelf op een plooistoel zet, lijkt het net alsof je echt bij mij aan de vijver zit. Iedereen is welkom!”

Siska Schoeters

De Vijver van Siska: vanaf zaterdag 5 juni elke zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur op Radio 2. De hele uitzending is live te volgen in de Radio 2-app en op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.