Quantcast
Radio

Linkin Park is ultieme nummer 1 in de MNM Nillies500

De luisteraars van MNM kozen In The End van Linkin Park tot hun favoriete song uit de Nillies500. Het nummer van de band van de in 2017 overleden Chester Bennington is populairder dan ooit.

Afgelopen week was er de Nillies500 op MNM, met dj’s Ann Reymen, Brahim en Astrid Demeure en vrijdag 4 juni om 18.00 uur kenden we de nummer 1. De MNM-luisteraar kroonde In The End van Linkin Park tot het beste nummer van de eerste tien jaar van de 21ste eeuw. Viva La Vida van Coldplay en Pokerface van Lady Gaga vervolledigen de top drie. Daarnaast is Walk on Water van Milk Inc met de vierde plaats de hoogste Vlaamse song in de Nillies500. Fergie (solo en met de Black Eyed Peas) en Justin Timberlake (solo en met NSYNC) staan beiden twaalf keer in de lijst.

Top 10

1. In The End Linkin Park
2. Viva La Vida Coldplay
3. Poker Face Lady Gaga
4. Walk On WaterMilk Inc.
5. Where Is The Love?Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake
6. Fix YouColdplay
7. Lose YourselfEminem
8. Unwritten Natasha Bedingfield
9. Kryptonite 3 Doors Down
10. Crazy In Love Beyoncé feat. JAY-Z

MNM Back to the 90’s&Nillies

MNM Back to the 90s & Nillies kaapt op zaterdag 6 november, naast het uitverkochte Sportpaleis, ook de Lotto Arena voor het eerste grote feestje van dit najaar. Daar zal dit jaar niemand minder dan Atomic Kitten optreden, vooral bekend van hun grote hits Whole Again en Eternal Flame. De affiche wordt verder aangevuld door Cascada, Gers Pardoel en DJ’s Omdat Het Kan Soundsystem, Erwin De Nul en DJ F.R.A.N.K.

Toon meer

Gerelateerde berichten