Quantcast
Televisie

Veerle & Sven en Nathalie & Dennis geven hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’

Vorige aflevering zagen we hoe Candice & Marijn en Davy & Hanne hun huwelijksgeloften aflegden. Deze week is het de beurt aan de twee laatste koppels, Veerle & Sven en Nathalie & Dennis. Slaagt de vonk al bij het altaar over?

Terwijl Candice & Marijn en Davy & Hanne zich klaar maken voor hun eerste huwelijksnacht in een romantische B&B, moet het voor de twee andere koppels allemaal nog beginnen. 50-plussers Veerle & Sven en dertigers Nathalie & Dennis maken hun klaar om blind te trouwen.

De trouw: Veerle (56) & Sven (50)

Voor het eerst in de geschiedenis van Blind Getrouwd stappen twee 50-plussers in het huwelijksbootje. Sven is een veelgevraagd huwelijksfotograaf en al twee keer getrouwd. Veerle is een management assistent uit Lubbeek. Beiden hechten ze veel belang aan hun dochters en zijn ze benieuwd hoe zij gaan reageren op hun huwelijk. Sven heeft twee dochters, Femke en Nienke en Veerle één dochter, Fien, die haar ook inschreef voor ‘Blind Getrouwd’.

“Het is gewoon altijd wij twee geweest en ik wil nu iemand die haar gelukkig maakt, want het is altijd haar prioriteit geweest om mij gelukkig te maken.”

Fien (dochter van Veerle)

Bekijk hieronder hoe Sven & Veerle reageren als ze te horen krijgen dat ze gaan trouwen:

De trouw: Nathalie (33) & Dennis (34)

De Ekerse Nathalie is 33 jaar en accountmanager in een communicatiebureau. Haar belangrijkste vereiste is dat het een grote man moet zijn, waar ze kan naar opkijken. De 34-jarige Dennis, commercieel manager bij de eerste klasse basketbalploeg Stella Artois Leuven Bears, heeft alvast een grote gestalte. Dennis komt uit een warm nest en is heel zorgzaam. Zijn mama is met haar visuele handicap al 38 jaar getrouwd en heeft er dan ook alle vertrouwen in dat haar zoon het avontuur succesvol zal afronden.

Dennis Volkaerts (33) – © DPG Media

Openingsdans: Hanne (31) & Davy (33)

Door de coronamaatregelen is een groot dansfeest niet toegestaan, maar een openingsdans mocht wel. Grote muziekliefhebber Davy vraagt zijn kersverse vrouw Hanne ten dans op het nummer ‘Wanna be yours’ van Arctic Monkeys. Benieuwd of Hanne de muziekkeuze van haar man kan smaken. 

Hanne De Vuyst (31) & Davy Casteleyn (33) – © DPG Media

Openingsdans: Candice (31) & Marijn (36)

Marijn koos de akoestische versie van ‘Everlong’ van The Foo Fighters voor zijn openingsdans met Candice. “Dat is een nummer waar ik kippenvel van krijg”,  fluistert hij Candice toe op de dansvloer. “Dus vanaf nu ik ook”, antwoordt Candice, “want het is nu wel een speciaal lied geworden.”

Candice Martens (31) & Marijn Lenaers (36) – © DPG Media

‘Blind Getrouwd’, zondag 21 februari 2021 om 19.55 uur op VTM of op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten