Quantcast
Televisie

Vrijgezel Joachim in ‘Blijven Slapen’: “Ik wil met Conner Rousseau op restaurant”

In een nieuwe aflevering van ‘Blijven Slapen’ doen singles Michiel (29) en Joachim (30) hun intrede in het luxueuze huis. Michiel heeft nog nooit echt de tijd genomen om iemand uitgebreid te leren kennen. en vertelt aan Joachim dat hij graag eens met Conner Rousseau uit eten wil. Slaagt de vonk in 24 uur tijd over?

Singles Michiel en Joachim zijn twee enthousiastelingen die al even op zoek zijn naar de liefde. Aan tijd geen gebrek, want ze krijgen voor minstens 24 uur het luxueuze huis ter beschikking. Van celebrity crushes Jake Gyllenhaal en Ryan Reynolds naar Conner Rousseau, want met hem zou Joachim graag eens op restaurant gaan, bekent hij aan Michiel. Beslissen de mannen na hun eerste date van 24 uur om nog langer te blijven? Of kiezen ze ervoor om de villa apart te verlaten? Ontdek hieronder de eerste preview!

Ook andere singles stappen deze aflevering vol spanning de villa’s van ‘Blijven Slapen’ binnen op zoek naar de liefde. Prille twintigers Julie (21 uit Opwijk) & Lars (23 uit Brugge) en Babette (25 uit Deinze) & Jony (27 uit Denderleeuw) kijken of ze in 24 uur tijd de liefde vinden. Daarnaast komen we ook te weten hoe het afloopt tussen Yoko (23 uit Ekeren) & Kobe (23 uit Attenrode) en Jana (28 uit Lokeren) & Philippe (28 uit Kaprijke). Bij die twee laatste kwam het al tot een eerste kus.

‘Blijven Slapen’ is elke zondag, maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien bij VTM 2 of op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten