Quantcast
Radio

Sam De Bruyn keert eenmalig terug naar Studio Brussel

Alweer een zomer zonder verre reizen. Gelukkig kan je nog reizen in je hoofd. En daar helpt Sam De Bruyn graag een handje bij.

Vanaf zondag 25 april presenteert Sam De Bruyn negen zondagen lang tussen 10.00 uur en 12.00 uur een eigen programma op Studio Brussel. Met Reizen De Bruyn neemt hij iedereen mee op een trip langs zijn negen favoriete muzikale landen.

Muzikale reis

Globetrotter en reisliefhebber Sam neemt tijdens zijn eenmalige terugkeer alle Studio Brussel-luisteraars mee op een muzikale trip. Reizen De Bruyn, dat is elke week een muzikale reis naar een ander land. Zo houdt Sam onder meer halt in ZwedenIjslandAustraliëSchotland en Zuid-Afrika.

“Ik kijk er heel hard naar uit om nog eens terug te keren naar Studio Brussel. En dan zéker om mijn twee grootste passies te combineren: reizen en muziek. Zalig toch!”

Sam De Bruyn

“Het is een blij weerzien met Sam als fervent reiziger en muziekliefhebber. Ook deze zomer zullen we waarschijnlijk nog niet kunnen reizen zoals we gewend zijn. Maar gelukkig is er nog altijd muziek. Van Australië tot Zuid-Afrika, met Reizen De Bruyn is een muzikale reis voor al onze luisteraars gegarandeerd. We zijn dan ook enthousiast om deze top radiomaker opnieuw te horen.”

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel)

Sam De Bruyn presenteerde eerder al van 2008 tot 2015 op Studio Brussel programma’s als Sound of Sam, Zet ‘m op Sam en Vrienden van de Radio. Hij liet zich ook drie keer opsluiten in het glazen huis van Music For Life (2009-2011) en presenteerde in 2014 De Warmste Week.

Reizen De Bruyn: vanaf 25 april 2021, elke zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur op Studio Brussel.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten